Complex Lotusului
 
Complexul imobiliar din Str. Lotusului a fost dezvoltat de catre firma S.C. FRADIN IMOB S.R.L., iar firma S.C. CONARGO constructii S.R.L. a executat in totalitate acest complex compus din 45 de apartamente situate in doua imobile avand S+P+5 etaje, 2 scari, lifturi si apartamente penthouse.

Structura constructiva a imobilelor a fost alcatuita din fundatii radier general, hidroizolata in sistem de cuva, structura de rezistenta fiind in sistem cadre din beton armat cu nucleu din diafragme unde au fost grupate sarile si lifturile. Inchiderile exterioare au fost realizate cu zidarie din caramida paratherm tencuite interior-exterior si termoizolate prin realizarea unei fatade cu termosistem (polistiren+tencuiala decorativa).

Finisajele interioare au fost realizate prin montare de placi de granit pe casa scarii si pe accesul la lift, iar in interiorul apartamentelor s-a montat parchet masiv prin lipire, gresie si faianta in bai si bucatarii.

Invelitoarea a fost realizata din tabla tip Lindab, iar termoizolatia apartamentelor penthouse a fost realizata cu saltele de vata bazaltica intre capriori si mascata cu structura si placa de gips carton.

Pentru amenajarile exterioare, la realizarea locurilor de parcare s-au montat borduri din beton prefabricate si pe o infrasctructura din straturi de balast compacte si strat de piatra concasata s-au asternut straturi din beton asfaltic si marcarea locurilor cu vopsea.