Constructii rezidentiale

 

Constructii civile

CONARGO CONSTRUCTII a realizat mai multe locuinte individuale si sedii de institutii si a participat la construirea unui complex de locuinte.

Lucrarile din domeniul constructiilor civile trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte:

Elemente structurale;
Design si functionalitate;
Reabilitare si intretinere a structurilor.
Clientii nostri sunt partenerii nostri, fiecare lucrare pe care o executam reprezinta un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luam in serios si o ducem la capat in bune conditii.


 

Finisaje exterioare si interioare

Executam toate tipurile de finisaje exterioare si interioare, avand o viziune corecta asupra rezultatelor proiectului. De asemenea, garantam toate lucrarile efectuate.

Gama de finisaje cuprinde:

Finisaje interioare: tencuieli umede la pereti, zugraveli si vopsitorii, placaje cu gresie, faianta, marmura, compartimentari sau tencuieli uscate cu panouri ghips-carton, tavane suspendate din materiale usoare, pardoseli reci sau calde cu mozaic, respectiv parchet din lemn sau laminat, lambrisari, montat tamplarie lemn, PVC, aluminiu, etc.
Finisaje exterioare: tencuieli umede cu materiale traditionale sau moderne, zugraveli si vopsitorii, tinichigerie si termoizolatii, pereti cortina, pardoseli antistatice si anti-scanteie, etc.Izolatii

Executam toate tipurile de sisteme de hidroizolatii profesionale din cadrul constructtiilor civile si industriale sau a constructiilor existente ce necesita realizarea lucrarilor de reabilitate a sistemelor de izolatii deteriorate.

Realizam lucrari de hidrizolatii cu membrana bituminoasa, hidroizolatii cu membrana PVC, lucrari de impermeabilizare cu hidrizolatii poliuretanice.

Garantam, prin experienta acumulata, logistica interna, personalul calificat si nu in ultimul rand, prin calificarea serviciilor conform Standardului ISO 9001.