Showroom CASE Utilaje

 

Investitia consta in realizarea unui complex de expunere, combinat cu birouri aferente si atelier service pentru firma CASE UTILAJE CONSTRUCTII S.R.L., al carei principal obiect de activitate este comercializarea si oferirea de servicii de intretinere pentru utilaje de constructii. Astfel s-au realizat urmatoarele obiective:

Corp A – Showroom si birouri, cladire realizata din beton armat mandit, avand o structura de rezistenta in sistem Dual (cadre B A si pereti structurali). Suprafata in plan a cladirii este de 370 mp si o suprafata construita totala de 1450 mp. Structura in plan este caracterizata de mai multe tipuri de sectiuni ale elementelor verticale, stalpi de 40 x 40; 60 x 40; 60 x 60, pereti structurali cu grosimea inimii de 25 si 35 cm, avand bulbi de 30 x 40 si 35 x 40 cm. Elementele verticale creaza cadre spatiale prin intermediul grinzilor de nivel curent, cu particularitatea ca la nivelul etajului 3, unde este un luminator la sala de conferinte, avand deschideri mari, planseul este realizat cu nervuri dese. Inaltimea corpului A este de 15,60 m, iar inaltimea curenta a etajului este 3,90 m.
Infrastructura corpului A a fost realizata sub forma grinzilor continui sub stalpi, latimea atestata fiind de la 0,5 m la 1,20 m.

Circulatia pe verticala se realizeaza printr-un nod de circulatie compus din lift pe structura metalica si o scara din B A mandit, avand doua podeste intermediare si trei rame. Inchiderile exterioare se vor executa cu zidarie din blocuri ceramice de tip Porotherm, iar compartimentarile interioare din pereti de gips carton.

Corp B – Atelier, intretinere si depozitare, este o hala realizata din stalpi de beton armat, avand in plan 11 axe cu dimensiunea de 5 m inter ax si o deschidere de 21 m. Acest corp de cladire este dotat cu un pod rulant cu sarcina maxima de 10 t, inaltimea halei pana la acoperis este de 6,75 m, iar inaltimea la cornisa este de 8,75 m. Inchiderile laterale sunt realizate cu panouri termoizolante de 100 mm grosime ca si invelitoarea.

Spalatoria este o constructie parter in suprafata totala de 50 mp cu structura metalica partial panouri sendwich si tabla cutata.

Totem – cabina poarta in suprafata de 9 mp, este o constructie metalica pe fundatie continua si o inaltime de 8,50 m.

Incinta a fost amenajata cu platforme betoane carosabile, platforme dalate pietonale, un spatiu de expunere utilaje, rampa de incarcare-descarcare si un spatiu de demonstratie (pamant afanat).

Restul incintei a fost amenajat peisagistic cu gazon si vegetatie medie.