Strategie si valori

 

Consideram ca activitatea in domeniul constructiilor implica respectul si grija pentru oameni, pentru nevoile lor si pentru mediul in care traiesc.
Aceasta convingere puternica a noastra se reflecta intr-o strategie a CONARGO CONSTRUCTII care imbina cunostintele industriale cu:

  • Performanta;
  • Respectul pentru angajati si pentru culturile locale;
  • Protectia mediului;
  • Conservarea energiei si a resurselor locale.

Datorita strategiei alese, societatea a inregistrat in ultimii 3 ani cresteri constante ale cifrei de afaceri. De la 1.5 mil lei in 2011, la 3 mil lei in 2012, si 5 mil. lei in 2013. Prin urmare, portofoliul noastru de clienti s-a extins.

CONARGO CONSTRUCTII dispune de potentialul necesar consolidarii pozitiei pe piata si dezvolatrii activitatilor.

Un management puternic ne permite sa  avem servicii de înalta calitate, dar, de asemenea, o durata si costuri de estimare corecta. Politica noastra este de a oferi clientului o perspectiva reala asupra proiectului si sa-i ofere cele mai bune soluții pentru punerea în aplicare a proiectului. Protectia mediului si a habitatelor este unul dintre punctele focale ale muncii noastre .

Clientii nostri sunt partenerii nostri - fiecare lucrare pe care o executam reprezinta un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luam în serios si o ducem la capat în cele mai bune conditii.